Lisa Jeannin

Hejsan!
Lisa Jeannins en sovsäck med spindeln är äntligen färdig. Imåndags hade vi haft en fest på gjuteriet med henne och många gäster. Det var värkligen roligt! Plötsligen blev gjuteriet en trevlig fest hall med Jazz musik!
Vi alla är glada och njuta. 
Den skickades till stockholm itisdags. Hejdå, lilla spindeln!Jag kommer inte ihåg hur många delar hade vi gjutit för sovsäcken med spindeln..... Det var riktigt många! Vi har bara en del kvar som ska gjutas nu. Efter gjutningen sätts eventuella delar ihop med svets--- svetsfogar, skarvar och hållgheter döljs. Det kallas ciselering som är en viktig och svårt del, och det är Thomas som pågår med den.
Kul att se folk som gör ett bra jobb och älskar det. Skönt dessutom att alla är så här på Maiale så vi kan fokus på egen del och lära oss varandra med en annan del också.


Den sista andra del av Lisa Jeannins en sovsäck med spindeln. Vi hade gjort en stor och komplicerat sand form. Imorgon ska vi öppna den formen. Det verkar spånnande!

Kosmos, Knattarna och det magiska barnet
Den offentriga arbeten "Kosmos, Knattarna och det magiska barnet" av Lisa Jeannin i Svaleboskolan, Veberöd. Perfekt för skolan, roligt!

Spåkligt Spåkligt
Hej hej! Det var en vacker och perfekt dag för patinering. Vi grönpatinerade Lisa Jeannins två spöken. Spökena blev sannerligen djupgröna och turkos liknande. Detta är alltid ett vackert ögonblick som färgen förvandlar själv. Lisa själv var här idag och det var trevligt.
På tisdag ska dem transportera till Gävla för uppsättning.